O PROTECȚIE CU ELEGANȚĂ

 

Hai să-ți vând un secret!
Colantarea mașinii poate fi o strategie foarte bună de protejare a investiției și chiar o vei putea obține gratis!

Dacă facem un exercițiu de imaginație putem calcula împreună beneficiile colantării dincolo de culorile spectaculoase și finisajele oferite de producători dar cum se poate să le obțin și gratis?!
Foliile de bună calitate folosesc adezivi foarte performanți care oferă o aplicare stabilă, pe termen lung (cel puțin cinci ani de zile) și care se poartă foarte gentil cu suprafața vopselei, făcând ca acest proces să poată fi reversibil. La momentul înlăturării acesteia îți vei putea regăsi aceeași strălucire a lacului pe care ai avut-o în ziua aplicării.
Să presupunem că mașina are o durată de viață de aproximativ cinci ani (conform ultimelor tendințe). După acești ani te gândești că vrei să o vinzi și să achiziționezi o nouă mașină. În acel moment este deajuns să înlături autocolantul de pe aceasta și să oferi spre vânzare o mașină cu un aspect exterior impecabil, ce va putea facilita un preț mai ridicat la vânzare, a cărei diferență să fie cel puțin egală cu valoarea colantării. Acela va fi momentul în care vei realiza că acest serviciu a fost pur și simplu GRATUIT!

Să ai o mașină deosebită din punct de vedere coloristic și ferită de contaminanți în același timp ne face să spunem despre colantare că este un serviciu de protecție cu stil.

Leave a Comment