BMW X5 M

Matei nu este la prima colaborare cu noi. Probabil încântat de calitatea serviciilor și încrezător în seriozitatea noastră a înțeles că orice achiziție nouă trebuie protejată pentru a nu-și pierde valoarea foarte rapid. Astfel, după doar câțiva kilometri parcurși, a ajuns la noi pentru un kit de protecție frontală la care am folosit cea mai eficientă formă de protecție, PPF-ul.

Acesta acționează ca un scut invizibil împotriva majorităților agresiuni ce îți pot afecta mașina precum ciupiturile de la pietre, zgârieturi, substanțe chimice, etc.

Foliile selectate de noi pentru acest serviciu vor fi întotdeauna cu o bună claritate și rezistență dar mai ales vor avea o suprafață tratată pentru autovindecare.

O protecție bună trebuie luată in calcul și pentru interiorul mașinii. Tapițeria poate fi foarte grav afectată de razele UV drept pentru care la această mașină s-a optat si pentru aplicarea unor folii ceramice de protecție solară care odată cu protejarea interiorului îți va crește și confortul la volan menținând o temperatură optimă în interior.

Toate acestea fiind spuse, sper să te ajute să înțelegi și tu că toate serviciile noastre te pot ajuta să îți păstrezi bunurile în condiții sănătoase și că aceasta poate fi o investiție ce îți va aduce beneficii atât imediate cât și pe termen lung.

 

Mulțumim Matei încă odată pentru încrederea cu care ai apelat la noi!

 

Leave a Comment