BMW X6 M

BMW X6 M , o bijuterie!!! 

În momentul în care am aflat că mașina asta va trebui să o îmbrăcăm în crom a fost un ușor moment de panică și asta nu datorată faptului că nu aveam încrederea în capacitățile noastre ci doar din motive strict emotive. Crom-ul este “balaurul” oricărui aplicator de folii.

Crom-ul este un material dificil de aplicat datorită structurii sale multi-stratificate în care este strecurată o foiță fină de aluminiu ce are rol de a reda efectul de crom. De regulă este recomandat să îl aplici în echipă pentru a avea un control mai facil atât a intiderii cât și a cantității de căldură necesare pentru a-l putea face să se muleze pe suprafetele curbe.

Totodată , se impunea aplicarea unui al doi-lea strat de material care să aibă rol de protecție . Suprafața crom-ului este foarte sensibilă la zgârieturi . Pentru asta a fost aleasă folia PPF (paint protection film).

Așadar nu era doar stresul unui material greu de aplicat dar și valoarea lucrării ce devenise destul de ridicată și necesita o foarte mare asumare și seriozitate.

În consecință , astăzi ne bucurăm de un proiect dus cu mandrie până la capăt și apreciat nu doar in România dar și in restul lumii.

Leave a Comment