Despre ODC

În 2015 s-a creat mediul oportun pentru Obsessive Detailing Center.

O nouă viziune și o nouă perspectivă asupra serviciilor.
Obsessive este numele dat de clienții care le-au trecut pragul și au remarcat felul în care sunt tratate lucrurile acolo deși mulți dintre noi încă nu suntem învățați cu sinceritatea, siguranța sau calitatea pe care aceștia ți-o oferă și pe care s-ar cuveni să o primim în orice domeniu.

Acest lucru a reușit să influențeze și să impulsioneze atât concurența cât și colaboratorii spre o normalitate care a lipsit mulți ani în această zonă schimbând nivelul de implicare profesională al acestora în propriile afaceri.

În prezent Obsessive Detailing Center este una dintre cele mai apreciate companii de profil din jumătatea de Nord a Moldovei care colaborează cu o multitudine de reprezentanțe auto precum Dedeman Automobile, Țiriac Auto, Automobile Bavaria, Volkwsagen Audi, Autobest Center Toyota, etc.

Și-au câștigat cu ușurință titlul de “Firmă de Încredere” și scopul principal care îi motivează este să-i învețe pe toți că sintagma “Las’ că merge așa”, nu merge. Includerea lor în diverse cercuri de profil la nivel european ne spune că lucrurile nu se vor opri aici.

“Detailing Addicted”

#localbusinesses

#LOCALBUSINESSES: La o discuție la ODC Part 1

#LOCALBUSINESSES: La o discuție la ODC Part 2