Intretinere

Detailing interior

Detailing interior
Interiorul masinii tale poate sa fie cel mai bun loc in care sa fii, dar neingrijit, se poate deteriora sau poate deveni cel mai mare dușman al sănătății tale chiar și psihice. Statistica ne arată că după primii cinci zeci de metri parcurși la volan singurul lucru pe  care îl vezi este doar bordul mașinii care îți poate afecta starea dacă acesta este plin de praf, dacă ai pielea volanului crăpată sau butoane care aproape că nu se mai văd. Scaunele și tapițeria murdară de asemenea îți crează personal un disconfort dar și o imagine nu tocmai plăcută despre tine ca individ. Cu echipamentele potrivite și cu substanțe speciale noi te ajutam să mentii un interior curat pentru ca tu să te bucuri de un habitaclu luminos și o zi senină.

Curatare tapiterii

Praful si mizeria isi gasesc mereu loc in tapiteria masinii tale. Aspectul neplăcut al unei tapiterii îți crează un disconfort la nivel psihic pe care nu îl sesizezi dar care îți modifică conduita si starea de spirit la volan. Noi curățăm in profunzime tapițeria, folosind tot timpul produse ecologice de ultimă generație, testate si agreeate de marii producatori din industria auto, produse care sunt insotite de fise tehnice si agremente conform legislatiilor in vigoare.

Invalid WP Real Media Library ID encountered.

Igienizare habitaclu

Microbii si ciupercile se pot dezvolta in orice masina din cauza umezelii, prafului, diverse alimente căzute între scaune si al altor factori. De cele mai multe ori afectați vor fi copiii si pasagerii care stau pe scaunul din spate pentru că este o zonă în care se crează curenți de aer purtători de bacterii. Iginienizarea habitaclului este necesara de cel putin 2 ori pe an pentru a preveni riscurile de îmbolnăvire. În ultimul deceniu s-au dezvoltat generații noi de microbi si bacterii care încă dau de cap medicinei moderne si cea mai eficientă armă împotriva lor este prevenția. În atelierul nostru folosim substanțe antibacteriene care să te ajute să conduci intr-un mediu sănătos. Procedurile de igienizare de fac “de la zero”. Am denumit așa pentru că elementele din interiorul mașinii, scaunele, banchetele sunt scoase afară iar igienizarea se poate face eficient in habitaclul rămas gol fără să ratăm zone.

Invalid WP Real Media Library ID encountered.

Igienizare AC

Instalatia de aer conditionat a masinii tale prezinta un risc mare de dezvoltare a bacteriilor si ciupercilor, care pot ajunge in aerul pe care il insipiri. Igienizarea instalatiei AC este necesara in fiecare anotimp pentru că fiecare perioadă are tipuri de bacterii diferite ce se dezvoltă în permanență. Folosind nebulizatoare de ultimă generație Obsessive Detailing Center te ajută să respiri sănătos. Aceste dispozitive reușesc să transforme substanțele active in particule extrem de mici, prin atomizare și ultrasunete, astfel ele reușind să circule prin absolut toate galeriile si gurile de ventilație care pot deține culturi de bacterii.

A nu se face comparație cu termenul de ozonizare care este o procedura ineficientă de eliminare a mirosurilor pe termen scurt!

Invalid WP Real Media Library ID encountered.

Detailing exterior

Masina ta trece zilnic prin situatii care ii deterioreaza aspectul exterior, care netratate pot lasa urme ireversibile asupra caroseriei. De menționat și foarte important este că odată cu schimbarea la nivel mondial al tipului de vopsea folosită în industria auto, tot ce știai despre întreținerea mașinii nu mai este valabil. Trecerea la ecologizarea vopselurilor pe linia de producție a schimbat radical această industrie.

Polish caroserie

Când ieși cu mașina în soare observi cumva circumferințe fine că o pânză de păianjen?
Cu un “quick polish” putem face ca ele să dispară revitalizând totodata strălucirea.
Masina ta isi pierde luciul in fiecare zi. Nu astepta pana e prea tarziu si ofera-i tratamentul de care are nevoie, cel putin o data pe an. Este foarte posibil ca tu sa fii privilegiat și mașina ta sa fie păstrată în condiții aproape ideale dar cercetările noastre ne-au demonstrat că nu există suprafață a mașinii care să arate perfect chiar daca o ții in garaj. Curățarea excesivă nu este in totalitate benefică dacă aceasta se întâmplă cu materialele nepotrivite și de cele mai multe ori produsele “de raft” sunt create special ca tu să ajungi la noi.

Invalid WP Real Media Library ID encountered.

Reconditionare vopsea

Vopseaua masinii tale este cea care ii ofera aspectul deosebit de care te-ai indragostit. ODC îți oferă serviciile de care ai nevoie pentru ca aspectul masinii tale sa ramana mereu ca nou iar recondiționarea vopselei este una dintre posibilități. Este un proces care necesită multe ore de muncă și o atenție deosebită iar din acest motiv trebuie avut grijă cine îl execută pentru că din dorința de a câștiga bani ușor poți deteriora în totalitate vopseaua mașinii.
Niciodată acest procedeu nu se va face în doar trei sau patru ore. Etapele de executare sunt:
– Curatare
– Decontaminare
– Polish în doi sau trei pași
– Sigilare (ceara de protectie sau lac ceramic)

Invalid WP Real Media Library ID encountered.

Reconditionare faruri

Farurile si stopurile masinii tale pot suferi de cea ce numim “matuire” si eficienta lor se poate diminua considerabil, oferind o iluminare foarte slaba. Vino la noi ca sa iti redam claritatea de care ai nevoie pentru ca tu sa poti conduce in siguranta deplina si sa restabilim aspectul masinii tale.
Însuși termenul “reconditionat” se referă la a re-aduce la cele mai bune condiții sau la noțiunea de nou. Cu produsele găsite in comerț se poate aplica o tehnica de polișare care îmbunătățeste calitatea optică a farurilor dar intr-un procent destul de mic comparativ cu stadiul inițial al acestora. ATENȚIE!: Țin să precizez că tehnica de polișare este ultima etapă din procesul recondiționării farurilor drept pentru care sfatul nostru este să verificați cu atenție atunci când căutați acest tip de serviciu in diverse ateliere.
In atelierul nostru serviciul de recondiționare se desfășoară in șase până la opt etape și este un proces care poate dura până la două ore. Este o muncă intensă care la final va oferi o pereche de faruri atât de clare că nu vei vedea diferența față de unele noi. După încheierea procedurilor de recondiționare pe faruri se va aplica in mod obligatoriu o peliculă Paint Protection Film ce va oferi acestora protecție extremă și o durabilitate de până la cinci ani.

Curatare compartiment motor

Decontaminare si curatare jante

Invalid WP Real Media Library ID encountered.