Personalizare

Colantare integrala

Colantarea autoturismului nu este o alternativă, este o oportunitate.

Colantarea iți oferă posibilitatea de a-ți face mașina să arate sau să rămână cu adevărat specială.

Industria automobilistica s-a schimbat. Noile norme de ecologizare a forțat producătorii să facă schimbări majore în absolut tot ce știai despre autoturisme. Ceea ce se numește vopsea pe caroserie este practic doar o pulbere de culoare așezată în câmp electrostatic sigilata cu un strat de lac. Simpla atingere cu degetul pe capota îți poate afecta bugetul personal. Frecarea aerului plin de particule de praf, gainațul de pasare, razele UV, spumele active din spălătorii si toți ceilalți factori acizi din mediu îți afectează starea vopselei
iremediabil. De ce iremediabil? Pentru că oricât s-ar strădui o vopsitorie auto să refacă aceste pagube rezultatele vor fi întotdeauna nesatisfăcătoare și nu datorită nepriceperii lor ci datorită vopselurilor ecologice incompatibile și a felului de aplicare diferit față de fabricant.
Sub acest aspect trebuie menționat că îți sugerăm câteva posibilități extraordinare și durabile pe care le oferă foliile autoadezive. Fie că ai o mașină nouă și decizi că e bine să o protejezi, fie că ai descoperit o nouă culoare care să fie mai aproape de tine, foliile aplicate de noi îți vor sigila și proteja vopseaua actuala pe o perioadă de cel puțin sapte-opt ani.

Invalid WP Real Media Library ID encountered.

Design personalizat

Fiecare dintre noi are o poveste, o proprie personalitate, o imagine si de cele mai multe ori ne dorim să o scoatem în evidență prin stil vestimentar, prin frizuri aparte, prin comportament sau chiar prin felul în care vorbim. De cele mai multe ori simțim că nu este de ajuns sau ne dorim mai mult și mai mult să fim deosebiți iar din acest motiv serviciul de design personalizat te poate ajuta. După o consultare amplă, aproape ca la psiholog, echipa noastră te descoase până când poate trage o concluzie asupra dorințelor tale. Schimbarea aspectului mașinii sau al interiorului acesteia poate fi asemănătoare cu o schimbare din viața ta și asta este exact ceea ce urmărim, să creăm emoții. Acest serviciu este destinat atât persoanelor fizice cât și companiilor care doresc să se facă remarcate si care au un mesaj de transmis. Colaborarea noastră cu designeri si graficieni de excepție îți vor satisface cu siguranță până și cele mai nebănuite așteptări.

Personalizare elemente interior

Invalid WP Real Media Library ID encountered.