Protectie

Zilnic masina ta este supusa unor factori de mediu ce o pot afecta ireversibil, diminuandu-i durata de viata. Pentru a te asigura ca acest lucru nu se intampla cu masina ta, ODC îți oferă solutiile de protectie de care are nevoie.

Folie de protectie faruri/stopuri

Farurile si stopurile sunt esentiale pentru siguranta ta, mai ales pe timp de noapte, iar aceste elemente trebuie protejate de factorii de mediu ce pot provoca matuirea sau chiar spargerea lor. Folia de protectie denumita generic si PPF (Paint Protection Film) este o solutie simplă și accesibilă ca preț ce prelungeste viata blocurilor optice si iti asigura mereu o iluminare optima a drumului.

Folie de protecție caroserie

Caroseria masinii tale este cea care are cele mai multe de indurat: ploaie acida, insecte, praf, pietre si multi alti factori ce ii pot dauna si pot provoca chiar ruginirea acesteia.
Folia de protectie pentru caroserie Paint Protection Film iti ofera siguranta ca vopseaua masinii tale este mereu in cea mai buna forma si ii prelungeste durata totala de viata. Aceasta este complet transparenta si se poate aplica in toate zonele de impact frontale sau chiar pe întreaga suprafață a caroseriei, recomandată mai ales la mașinile noi și la acele mașini unde există încă vopseaua originală.

Folie protectie solara

O concluzie îngrijorătoare este faptul că majoritatea oamenilor inca nu știu prea multe despre o folie de protecție solară sau “folie autorizată RAR”. De cele mai multe ori, clientul, optează pentru această folie strict pentru schimbarea aspectului mașinii. Dincolo de acest lucru, destul de important la rândul său, mai trebuiesc reținute si celelalte beneficii pe care acestea le aduc odată cu montarea lor pe geamuri. Folia de protectie solara nu are doar rol estetic, ci este necesară pentru a menține o temperatura interioara optima, reducand stresul termic la care sunt supuse materialele din interior si al pasagerilor. Razele UV pe care soarele le emite grăbesc procesul de îmbătrânire al materialelor textile si plastic fiind predispuse astfel la decolorare si crăpare prematură devenind inestetice si costisitoare la inlocuire. Razele IR sunt cele purtătoare de căldură și împreună cu cele de mai sus se fac vinovate de efectul de sera din interior. Astfel prin filtrarea acestora se crează o temperatură optimă atât pentru pasageri cât și pentru celelalte elemente din mașină. Aceste filtre alcătuiesc folia de protecție solara.

De reținut!
În interiorul unei mașini fără nicio formă de protecție termică, căldura excesivă va ajuta la descompunerea chimica a elementelor din plastic iar acest proces emana gaze extrem de toxice!

Ceara de protectie caroserie

Lacul masinii tale este prima linie de aparare impotriva factorilor ce pot provoca daune vopselei sau chiar caroseriei masinii tale însă aceasta este si ea foarte sensibilă, eco-friendly, din ce în ce mai subțire ca strat dată de fabricant. Din aceste motive mașina pleacă de pe linia de producție cu o ceară suplimentară de protectie cu rolul de a crea un strat izolator suplimentar. Aceasta ceară își pierde rapid din proprietăți și este foarte important să fie aplicată periodic pentru prelungirea vieții și a rezistenței lacului sau chiar
al luciului masinii tale.

Protecție Ceramică

Avand o formula patentata si folosit chiar si in industria aviatica, stratul ceramic aplicat oferă o protectie sporita masinii tale printr-un strat invizibil foarte rezistent. Acesta, prin structura sa, este un strat de sacrificiu cu rezistenta la zgarieturi cu efect hidrofob rezistent la agresiuni chimice acide.
Invalid WP Real Media Library ID encountered.