Mercedes-Benz AMG GT43

Dăm viață lungă mașinii tale!

Ne bucură să vedem că tot mai mulți incep să înțeleagă importanța foliei de protecție pe care o aplicăm.
Am fost ceruți încă o dată să ne deplasăm la Timișoara pentru acest minunat Mercedes-Benz AMG GT 43.

Separe că oamenii de acolo pun mult mai mare preț pe investițiile lor și înțeleg că orice investiție trebuie protejată.
Premium Shield Elite intră din nou în scenă etalând-uși elegantele proprietăți protective împotriva vandalismului, al substanțelor chimice, al pietrelor de pe carosabil și multe altele.
Suprafața care se vindecă aproape instant când este agresată îl face pe fiecare client să ridice din sprâncene și să se minuneze iar faptul că întreținerea mașinii devine mai facilă și mai rapidă bucură pe oricine.

Cu siguranță faptul că folosim kituri pre-tăiate ce se potrivesc perfect pe fiecare element al mașinii constituie un avantaj extraordinar. Folia este astfel aproape invizibilă iar noi nu suntem nevoiți să riscăm lucrând cu instrumente tăioase pe suprafața vopselei (Până la urmă acest serviciu trebuie să protejeze vopseaua, nu să o deteriorăm noi in procesul de aplicare)

Pentru mai multe informații detaliate despre proprietățile acestor materiale nu ezita să ne ceri să-ți oferim o mică demonstrație. În doar câteva minute vei fi surprins!

#obsessivewraps #obsessiveprotection #premiumshield #premiumshieldelite #premiumshieldromania #ppf #paintprotection #paintprotectionfilm #clearbra #mercedesbenz #amg #gt43

Leave a Comment