MERCEDES-BENZ AMG GT43

Mercedes-Benz AMG GT43

Ne-am deplasat special pentru această mașină până la Timișoara. Nu ar fi pentru prima oară dar ne simțim onorați de fiecare dată când o persoană cere recomandări iar acestea sunt îndreptate către noi.
Mașina în sine are o culoare deosebită și mai mult decât atât, suprafața este mată ceea ce face orice corecție să fie imposibilă sau cel puțin foarte dificilă.

Clientul nostru a realizat acest lucru încă din momentul achiziționării vehiculului când a observat o neregulă cu bara din față și a cerut ca aceasta să fie schimbată. Lucru deloc simplu și care a durat extrem de mult pentru că bara nouă a trebuit să fie vopsită în repetate rânduri până la potrivirea culorii. Ba chiar a fost chemată o echipă de specialiști tocmai de la București și care din păcate au avut o reușită doar în proporție de cca 90%.
În ciuda frumuseții aspectului său mat, acest tip de vopsea este evident că are nevoie de o protecție foarte rezistentă la suprafață și totodată, una care să nu schimbe aspectul satinat al acesteia.

Bineînțeles că am apelat la Premium Shield, partenerii noștri din UK, pentru a achiziționa un kit de folii care ne-au dat și o veste bună. Printre materialele foarte performante ale acestora există o variantă cu aspect de satin și chiar ne-au trimis kit-ul complet pre-tăiat ce s-a potrivit perfect pe toată suprafața mașinii evitând astfel folosirea unor cuttere care să ne expună riscului de a crea alte pagube.
Rezultatul acestui proiect face ca mașina să fie acum complet protejată cu această folie de protecție, să nu sesizesi diferențe față de aspectul original și să conduci fără stres.
Folia de protecție folosită este, ca de obicei, de o calitate superioară aproape de neegalat datorită proprietăților sale și pe care o putem recomanda fără nici cea mai mică ezitare.

La final colegii noștri de la “Denis Professional Detailing” au aplicat o protecție ceramică pe restul elementelor sensibile atât la interior, pe tapițeria din piele albă, cât și la exterior. Bineînțeles că jantele au primit și ele un tratament ceramic ce va face întreținerea lor mai facilă și de lungă durată.

Leave a Comment