SERVICII MAI IEFTINE?

-Pot accesa aceste servicii putin mai ieftin?

-Sigur ca da.

 

Acesta este primul gand in mintea fiecaruia dintre noi dar din fericire pentru majoritatea clientilor Obsessive Detailing Center, nu dorim sa oferim aceasta optiune.

Unul dintre principiile dupa care ne ghidam spune ca: “Ieftin inseamna mult prea scump”

Acest lucru il poti intelege doar dupa ceva timp de la accesarea unui serviciu “ieftin” cand vei putea descoperi reversul medaliei ce te va costa enorm, dupa cum vei vedea in fotografiile de mai jos.

 

Din pacate, aceasta lucrare nu a fost chiar ieftina dar a fost accesata la una dintre firmele cu cea mai agresiva forma de marketing in urma careia controlul calitatii cat si priceperea angajatilor lipseste cu desavarsire.

Poate ca aceste imagini nu au fost destul de convingatoare dar hai sa vedem impreuna ce se poate descoperi in urma unor astfel de neglijente dupa eliminarea foliei.

Am ales o alta lucrare unde pagubele sunt mult mai grave

 

 

Aici vom astepta foarte putin pana da rugina iar… costurile re-vopsirii plus cea a colantarii initiale vor tripla valoarea unei colantari, lucru care putea fi evitat daca invatam sa facem alegerea potrivita.

In clip este prezentata doar una dintre problemele cauzate de neglijenta si nepricepere. Pozele de mai jos vor vorbi de la sine….

 

 

Nu imi doresc sa consideri aceasta postare ca o aroganta din partea noastra. Este o masura de preventie.

Ca si la restaurante, in toate meniurile exista fripturi insa nu toate au acelasi gust si nu toate sunt bine facute. Bucatarul este cel care face diferenta!

Leave a Comment